طراحي دكوراسيون رستوران
دلايل فراواني براي موفق شدن در مديريت يك رستوران وجود دارد كه بايد به آنها توجه داشت. براي نمونه ميتوان به دكوراسيون يك رستوران اشاره داشت. شايد چنين تصور كنيد كه اين دكوراسيون آن چنان تاثيري در جذب مشتري ندارد، اما در اين زمينه كاملا در اشتباه هستيد.
اشخاص زيادي هستند كه يكي از ملاكهايشان براي انتخاب يك رستوران خوب و ورود به آن، دكوراسيون است. از اين رو اگر شما نيز به فكر راهاندازي يك رستوران و يا اعمال تغييراتي در آن هستيد، حتما اين مقاله را تا پايان مطالعه نماييد؛ چرا كه در آن سعي داريم تا در مورد نكات و ايدههايي براي دكوراسيون رستوران مد نظر شما صحبت داشته باشيم.
بيشتر بخوانيد : نكات طراحي كافه و سبك دكوراسيون آن
طراحي دكوراسيون رستوران
دلايل فراواني براي موفق شدن در مديريت يك رستوران وجود دارد كه بايد به آنها توجه داشت. براي نمونه ميتوان به دكوراسيون يك رستوران اشاره داشت. شايد چنين تصور كنيد كه اين دكوراسيون آن چنان تاثيري در جذب مشتري ندارد، اما در اين زمينه كاملا در اشتباه هستيد.
اشخاص زيادي هستند كه يكي از ملاكهايشان براي انتخاب يك رستوران خوب و ورود به آن، دكوراسيون است. از اين رو اگر شما نيز به فكر راهاندازي يك رستوران و يا اعمال تغييراتي در آن هستيد، حتما اين مقاله را تا پايان مطالعه نماييد؛ چرا كه در آن سعي داريم تا در مورد نكات و ايدههايي براي دكوراسيون رستوران مد نظر شما صحبت داشته باشيم.
بيشتر بخوانيد : نكات طراحي كافه و سبك دكوراسيون آن
1- كاري كنيد مشتري ها احساس راحتي كنند
دكوراسيون شما به هر صورتي كه كه باشد، يك نكته بسيار مهم را نبايد از ياد ببريد. آن هم اين است كه اين دكوراسيون بايد طوري چيده شود كه مشتريان در آن احساس راحتي داشته باشند. در غير اين صورت، آن افراد ديگر به سراغ رستوران شما نخواهند آمد.
عده زيادي از مديران و صاحبان رستورانها هستند كه دست به طراحي دكوراسيونهاي عجيب و غريب با بودجههاي هنگفتي ميشوند. آنها تصور ميكنند كه اين گونه ميتوانند مشتريان زيادي را جذب رستوران خود كنند. اين در حالي است كه مشتري در درجه اول بايد راحتي را در محل كسب و كار شما تجربه نمايد. اگر چنين اتفاقي رخ دهد، قدمهاي بزرگي را براي موفق شدن در رستوران خود بر خواهيد داشت.
بيشتر بخوانيد : راه اندازي رستوران در شش گام
2- توجه به رنگ دكوراسيون رستوران
در طراحي دكوراسيون رستوران، توجه كردن به رنگ نيز ميتواند يكي از اصليترين نكات باشد. روانشناسان اعتقاد دارند كه رنگ يك دكوراسيون ميتواند بر روي ذهن مشتريان تاثير به سزايي بگذارد. اين رنگها حتي ميتواند احساسات افراد را هم تحت تاثير خود قرار دهد.
بنابراين پيشنهاد ميكنيم قبل از اين كه كار طراحي دكوراسيون خود را نهايي ميكنيد، حتما مروري بر روانشناسي رنگها داشته باشيد. به همين خاطر است كه در اين طراحيها عموما از رنگهاي قرمز يا آبي براي رستورانها استفاده ميشود. براي نمونه بايد گفت كه رنگ قرمز باعث افزايش اشتها در افراد خواهد شد. از طرفي، رنگ آبي نيز ميتواند باعث كم شدن متابوليسم در مردم باشد.
البته صرفا به اين دو رنگ بسنده نكنيد و به سراغ ديگر رنگهايي كه براي رستورانها استفاده ميشوند نيز برويد. نكته ديگري كه در اين جا اهميت دارد، اين است كه از چند رنگ براي يك رستوران استفاده نكنيد. اين كار نه تنها جذابيتي براي مشتريان ندارد، بلكه شايد دلزدگي آنها را هم به دنبال داشته باشد.
3- كيفيت بالا در عين گران نبودن
در آغاز راه احداث يك رستوران، افراد زيادي چنين تصور ميكنند كه بايد بيشترين بودجه ممكن را براي كسب و كار خود در نظر داشته باشند. عقيده آنها اين است كه دكوراسيون رستوران بايد در گرانترين حالت خود باشد. اين در حالي است كه با بودجههاي كمتر نيز ميتوان يك رستوران پر از مشتري را به وجود آورد.
البته نكتهاي كه بايد به آن توجه داشته باشيد، اين است كه وسايل و دكوراسيون شما بايد از كيفيت خوبي برخوردار باشند. به هيچ عنوان به سراغ وسايلي كه كيفيت بالايي ندارند، نرويد؛ چرا كه در طولاني مدت و حتي ميان مدت شاهد خرابي آنها خواهيد بود. مسلما شما به دنبال كسب و كاري هستيد كه سود زيادي را از آن دريافت نماييد. حال اگر خرابيهاي زيادي به بار آورده شود، مطمئنا بايد خساراتي را هم پرداخت كنيد.
با وجود اين كه شما براي طراحي دكوراسيون رستوران خود نسبتا آزاد هستيد، اما بايد توجه داشته باشيد كه به نيازهاي مشتريان نيز به اندازه كافي اهميت دهيد. در صورتي كه شما نسبت به استفاده از وسايل مدرن و عجيب و غريب اقدام نماييد، مسلما مشتريان نيز نميتوانند اعتماد چنداني به شما داشته باشند. به علاوه اين كه آنها اشتهاي زيادي براي ورود به رستوران شما و استفاده از غذاهاي آن را نخواهند داشت.
شما براي طراحي دكوراسيون بايد دقت داشته باشيد كه جامعه هدف شما چه كسي است. در صورتي كه افراد جوان اين جامعه را تشكيل ميدهد، نياز است كه از وسايل مدرنتري بهره مند شويد. در غير اين صورت، ميتوانيد رستوران خود را به سمت كلاسيكتر شدن پيش ببريد. حال اگر جامعه هدف گستردهاي ميخواهيد و در نظر داريد كه تركيبي از همه آنها باشد، ميتوانيد مجموعه آنها را به صورت منطقي در رستورانتان استفاده نماييد.
به صورت كلي، رستورانها را از نظر طراحي و نوع غذاهايي كه در آنها وجود دارد، ميتوان به سه نوع كلاسيك، سنتي و مدرن تقسيم كرد. مسلما هر يك از اين رستورانها، جامعه هدف خاص خود را دارند و افراد گوناگوني به آنها سر ميزنند.
4- نورپردازي درست را فراموش نكنيد
اشخاص زيادي نورپردازي را در طراحي رستوران خود به دست فراموش ميسپارند. رستوران آنها شايد در بيشتر مواقع تاريك و عجيب به نظر برسد و اين گونه است كه باز هم مردم به آن اعتمادي نخواهند داشت. بنابراين توجه داشته باشيد كه يك رستوران بايد از نور خوبي برخوردار باشد. نورپردازي ايدهآل نه تنها بر روي مبلمان، ميز و صندليهاي شما اثر دارد، بلكه فضاي كلي رستوران شما را هم زيباتر خواهد كرد. اين نورپردازي بيشتر در شب خاصيت خود را نشان خواهد داد.