سه شنبه ۲۸ دی ۰۰ | ۱۴:۰۴ ۶ بازديد
چگونه يك منوي خوب براي رستوران درست كنيم؟
با به كارگيري اين فرآيند 8 مرحلهاي ميتوانيد منوي رستوران خود را به راحتي طراحي كنيد:
- تمامي موارد موجود در منوي غذاي رستوران را بنويسيد:
غذاها و خدماتي كه قرار است ارائه دهيد را در منوي رستوران خود به طور كامل بنويسيد و فهرستي از غذاهاي خود را يادداشت كنيد. - آيتمهاي منوي خود را دستهبندي كنيد:
آيتمهاي خود را به درستي دستهبندي كرده و آنها را به دسته بنديهايي همچون پيش غذا، غذاي اصلي، دسر، نوشيدني و.. تقسيم كنيد. - قيمت منو را تنظيم كنيد:
قيمت آيتمهاي منو و نحوه نمايش آنها از جمله مهمترين جنبه منوي غذاي رستوران است. پس از بررسي موارد پيش، بايد نحوه قيمت گذاري منوي خود را پيدا كرده تا بتواند در عين رضايت بخش بودن براي مشتريان، بيشترين سود را براي رستوران شما به همراه داشته باشد. - توضيحات منوي خود را ايجاد كنيد:
از يك كپي رايتر براي نوشتن توضيحات منو بهره شود و از كلمات همچون ترد، تند و غيره با نظر سرآشپز ايجاد كنيد. براي اين كار در مورد هر وعده غذايي فكر كنيد و شرح كوتاهي از هر آيتم را بنويسيد. - در مورد طرح رنگ منو تصميم بگيريد:
يك طرح رنگي را براي منوي خود انتخاب كنيد كه نشان دهنده برند رستوران شما باشد. - منوي رستوران خود را طراحي كنيد:
منويي را طراحي كنيد كه به سادگي آيتمهاي رستوران خود را درون آن قرار دهيد. مثلث طلايي را به خاطر داشته و يادتان باشد كه معمولا چشم افراد از وسط صفحه شروع به ديدن منو ميكند و سپس به سمت راست و چپ بالا حركت ميكند، پس غذاهاي مهم را در مركز، گوشه سمت راست و چپ بالاي منوي خود قرار دهيد. - استفاده صحيح از عكسها در منوي رستوران:
هرچه از عكسهاي بيشتري استفاده كنيد، حواس مشتريان از محتواي اصلي پرت ميشود، پس بيشتر بر روي غذا و توضيحاتشان مانور دهيد و بيشتر از غذاهاي سودآورتر خود عكسهايي باكيفيت تهيه كنيد. - فونت منو، فاصله و تركيب آنها را به درستي انتخاب كنيد:
با انتخاب نوع، اندازه، رنگ فونت و فاصله مناسب قرارگيري آنها و ظاهري زيبا را براي منو فراهم ميسازند.
بيشتر بخوانيد :