طراحي منو كافي شاپ

مديريت رستوران داري

طراحي منو كافي شاپ

۹ بازديد

مراحل طراحي منو كافي شاپ

اين روزها افراد زيادي به دنبال راه اندازي يك كافي شاپ خوب براي خود هستند. آن‌ها در يكي از مراحل اين كار بايد نسبت به طراحي يك منوي خوب و در دسترس قرار دادن آن به مردم اقدام نمايند. البته حتي آن دسته از افرادي كه اكنون يك كافي شاپ دارند هم مي‌توانند تغييراتي را در منوي خود اعمال كنند. به همين منظور، در اين مقاله سعي داريم تا در مورد طراحي منو كافي شاپ با هم صحبت داشته باشيم. چنان چه شما نيز چنين خواسته‌اي داريد، تا انتها همراهمان باشيد.

بيشتر بخوانيد : ويژگي هاي منوي كافه خوب

 

مراحل طراحي منو كافي شاپ

اين روزها افراد زيادي به دنبال راه اندازي يك كافي شاپ خوب براي خود هستند. آن‌ها در يكي از مراحل اين كار بايد نسبت به طراحي يك منوي خوب و در دسترس قرار دادن آن به مردم اقدام نمايند. البته حتي آن دسته از افرادي كه اكنون يك كافي شاپ دارند هم مي‌توانند تغييراتي را در منوي خود اعمال كنند. به همين منظور، در اين مقاله سعي داريم تا در مورد طراحي منو كافي شاپ با هم صحبت داشته باشيم. چنان چه شما نيز چنين خواسته‌اي داريد، تا انتها همراهمان باشيد.

بيشتر بخوانيد : ويژگي هاي منوي كافه خوب

  1.  الگوهاي مختلف

    شما در ابتداي راه خود هستيد و بي شك تجربه چنداني هم در طراحي منو كافي شاپ نداريد. از اين رو، يك پيشنهاد خوب برايتان داريم و آن هم اين است كه به سراغ منوهاي موجود در ديگر كافي شاپ‌ها برويد. سعي كنيد كه كافي شاپ‌هاي سرشناس و موفق را در اولويت قرار دهيد و ببينيد كه از چه الگوهايي استفاده كرده‌اند.
    همچنين سر وقت كافي شاپ‌هايي كه مشتريان زيادي ندارند نيز برويد و توجه داشته باشيد كه از الگوهاي آن‌ها تا حد امكان پيروي نكنيد. با همين استراتژي ساده مي‌توانيد تا حد زيادي به هدفتان دست پيدا كنيد.

  2.  بخش هاي مختلف براي منو

    استراتژي بعدي نيز اين است كه منوي خود را به چند بخش تقسيم كنيد. همه كافي شاپ‌ها، غذاهاي متفاوتي را در اختيار مردم قرار مي‌دهند. از اين تنوع مي‌توان به غذاهاي اصلي، سالادها، ساير دسرها و نوشيدني‌ها اشاره داشت كه هر يك مي‌توانند مورد انتخاب مشتريان قرار گيرند. چنان چه شما آن‌ها را در منوي خود، در دسته‌هاي جداگانه قرار ندهيد، سردرگمي مشتريان را در پي خواهتد داشت. اين گونه است كه رفته رفته افراد را در كافي‌شاپ خود از دست خواهيد داد.

  3. استفاده از تصاوير؛ يك ايده جالب

    اين روزها كافيشاپ‌هاي زيادي هستند كه در كنار نام غذاها، تصاوير آن‌ها را هم در منو درج مي‌كنند. برخي از غذاها هستند كه بسياري از مردم ما در مورد آن‌ها آگاهي ندارند. از اين رو و با قرار دادن تصاوير، مي‌توانيد آن‌ها را بيش از پيش در انتخابشان راهنمايي كنيد.
    ضمن اين كه مطالعات نشان مي‌دهد كه نشان دادن نتيجه كارها مي‌تواند تمايل افراد را در انجام آن امور بيشتر كند. حال زماني كه شما نتيجه غذاها را در منوي خود قرار مي‌دهيد و نيز از تصاوير جذاب و با كيفيت استفاده مي‌كنيد، ولع مشتريان براي خوردن آن غذاها نيز افزايش پيدا خواهد كرد.
    همچنين اگر كافي‌شاپ شما در قسمت خوبي از شهر باشد، ممكن است گردشگرهايي از ديگر استان‌ها و يا حتي كشورها به آن جا بيايند و بخواهند كه لحظاتي جذاب را در كنار دوستان و آشنايان خود داشته باشند. مطمئنا گردشگران كمترين اطلاعات را در مورد غذاهاي محلي دارند. پس يا مي‌توان تصاوير را براي غذاها در نظر داشت، و يا اين كه به توضيح در مورد برخي از غذاهاي پيچيده بپردازيد.

  4.  تاكيد كمي بر روي قيمت

    اين كه شما براي هر يك از غذاها از قيمت استفاده مي‌كنيد و آن را در منو درج مي‌كنيد، اتفاقا امر خوبي است. اين به مشتريان كمك مي‌كند كه اعتماد بيشتري به شما داشته باشند و دفعات بعدي را هم به كافي‌شاپ شما سر بزنند. البته حواستان باشد كه اين قيمت به هيچ عنوان نبايد با فونت درشت نوشته شود. انجام اين كار باعث مي‌شود كه مشتريان تصور داشته باشند شما فرد پول پرستي هستيد و صرفا به اين قضيه فكر مي‌كنيد. سعي كنيد اندازه متن مربوط به قيمت‌ها، برابر يا مقداري كوچك‌تر از اندازه متن و نام غذاها باشد.

  5.  قاب منوي

    اگر منوي شما تنها از يك صفحه تشكيل شده است، مي‌توانيد قاب و يا چهارچوبي را هم براي آن طراحي نماييد. اين گونه است كه منوي شكيل‌تري در اختيار شما خواهد بود. با وجود اين كه هر چه يك منو ساده‌تر باشد، بهتر است، اما اين مورد را نبايد از ياد ببريد.

  6.  استفاده از رنگ هاي مناسب

    يكي از مهم‌ترين نكات كه متاسفانه صاحبان كافي‌شاپ زيادي در اين زمينه مرتكب اشتباه مي‌شوند، استفاده از رنگ‌هاي مناسب براي طراحي يك منو است. در وهله اول، از طراحي يك منو با چندين و چند رنگ جدا خودداري كنيد. اين كار ذهن مشتريان را تا حد زيادي خسته خواهد كرد.
    همچنين به ياد داشته باشيد كه در به كار بردن منوي يك كافي‌شاپ بايد از علم روانشناسي استفاده كنيد. براي نمونه، رنگ قرمز مي‌تواند در افزايش اشتهاي افراد تاثير گذار باشد. توصيه ما اين است كه مطالعاتي در مورد روانشناسي رنگ‌ها در گوگل داشته باشيد تا به اطلاعات بيشتري در اين زمينه پي ببريد. سپس با توجه به نوع مشتريان و سليقه‌اي كه داريد، مي‌توانيد به بهترين رنگ‌ها براي منو كافي‌شاپ خود برسيد.

  7.  منو چند صفحه باشد؟

    يكي از سوالاتي كه ذهن بسياري از صاحبان كافي شاپ‌ها در روزهاي ابتدايي را درگير مي‌كند، اين است كه منو بايد داراي چند صفحه باشد؟ در قدم اول، بايد بدانيد كه هر چه تعداد صفحات منوي شما كمتر باشد، براي شما نيز بهتر خواهد بود. اين كار باعث مي‌شود تا مشتري در كمترين زمان ممكن به اطلاعات لازم و هدفي كه مي‌خواهد، دست پيدا كند. به غير از آن، منو مي‌تواند تا پنج صفحه و يا بيشتر نيز باشد كه اين به تعداد غذاها و شيوه طراحي منوي شما مربوط خواهد بود.
    حال اگر شرايط براي كافي‌شاپ شما متفاوت است، مثلا اگر غذاهايي مخصوص گياه خواران و يا ديگر گروه‌ها در نظر داريد، مي‌توانيد صفحات جداگانه‌اي را براي آن‌ها تنظيم كنيد تا احترام بيشتري نيز برايشان قائل شويد.

منبع

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.